Stuvo afbouw

Stuvo bestaat al bijna 25 jaar en heeft hiermee een schat aan ervaring op het gebied van stucadoors- en sierpleisterwerkzaamheden in Zuid-Oost Drenthe. Sinds begin 2015 zijn Ronald en Fernanda Vos uit Nieuw-Amsterdam/Veenoord de trotse eigenaren. Ronald werkt al bijna zijn hele leven bij Stuvo en kent dus alle facetten van het stucadoorsvak. Toen de kans zich voordeed om het heft in eigen hand te nemen, is er geen moment getwijfeld. Samen met het vakkundige personeel bedienen ze dagelijks vele klanten uit de gemeenten Emmen, Coevorden en het buitengebied van Drenthe en Overijssel

Stuvo Afbouw is een ‘no-nonsense’ bedrijf dat levert wat er gevraagd wordt. Korte lijnen, duidelijkheid en niet moeilijk doen. Dat is waar Stuvo Afbouw voor staat.
 

Stuvo Afbouw werkt uitsluitend met de stuc- en sierpleistermaterialen van de beste merken, zoals Brander, Knauff, Digo, Mutigips en Gyproc.

Ronald Vos: “Dit zorgt ervoor dat we de beste kwaliteitsgaranties kunnen geven op ons werk en dat betaald zich altijd terug. Alleen het beste is goed genoeg en alleen het mooiste is mooi genoeg. Wij stellen hoge eisen aan onszelf en aan ons werk, met als doel om altijd aan de vraag van de klant te voldoen of te overtreffen.”