Wat vinden onze klanten er nou van?

Stuvo hecht veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden hun ervaringen dan ook van wezelijk belang in ons vak. Hier kunt u onze referenties bekijken van onze klanten. Daarnaast staan hier foto's van ... en ... die door onze klanten geplaatst zijn! Bekijk wat klanten van ons vinden en laat een reactie achter wanneer u klant van ons bent. Alvast bedankt hiervoor!

Reviews

Totaal 3 resultaten

Fijne samenwerking

De wanden van de woonkamer en keuken zijn door Stuvo geegaliseerd en daarna van sierpleister voorzien. Had er vooraf erg tegenop gezien, maar is me meer dan 100% meegevallen. Mede door de soepele werkwijze van Stuvo. Er is keurig, snel en efficiënt gewerkt en het resultaat is schitterend, Binnen een week is mijn kamer compleet veranderd! Ben er superbij mee!

Ineke
Nieuw Amsterdam
01-04-2016

Beoordeling

Service
Reparatie
Aanbod
Levering
Locatie

Vakkundig

Een topteam wat geweldige kwaliteit leverd! Van "het alles bespreken" tot dat het helemaal klaar is. Niks is ze teveel! Wij hebben nu dankzij Stuvo een mooi en strak afgewerkt plafond met afwerklijsten eraan. En in onze aanbouw ook mooi structuurwerk. Super tevreden, Stuvo is echt een aanrader!

Fam Geers
Nieuw-amsterdam
04-03-2016

Beoordeling

Service
Reparatie
Aanbod
Levering
Locatie

Kwaliteit

Na het aanbouwen van een extra woonruimte kwam Stuvo de muren afwerken en dat hebben ze goed, snel en vakkundig gedaan.

Dennis
Nieuw-Amsterdam
01-01-1970

Beoordeling

Service
Reparatie
Aanbod
Levering
Locatie
Review toevoegen